Brugt for mange penge i dette år og skal nu spare?

Har du brugt lidt for mange penge i dette år og ønsker at spare meget mere i det kommende? Har du bare svært ved at finde ud af, hvordan du skal bære dig af? Har du prøvet at skære ned på forskellige arrangementer og andre fornøjelser og kan snart ikke finde andre muligheder? Så findes der heldigvis gode tricks til hjemmet! Man kan nemlig spare meget mere end man tror!

Man skal blot se på ens forbrug og her justere lidt. Derudover skal man ændre sine vaner, da man her kan spare en masse. Hvis man først og fremmest husker at slukke ordentlig for elektronikken, så sker der en stor forskel. Man skal blot slukke for hovedkontakterne, så der ikke bliver brugt unødvendig strøm. Det sker især, når man har standby produkter i hjemmet, da de sluger en masse strøm, selvom man ikke bruger det. Så husk at få slukket, så vil du kunne mærke en stor forskel i budgettet.

Dernæst skal du have et pillefyr og træpiller, da det er den mest billige måde at få varme på i hjemmet. Det er faktisk også den bedste, da den giver bedre varme end andre kilder. Hvis man får et pillefyr og træpiller, så vil man ligeledes gøre noget godt for miljøet, som er en fordel!

Med så få ændringer i hjemmet kan man spare en masse penge og på den måde kan du få flere penge i det kommende år!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s