Har I endnu ikke fundet et sted til jeres julefrokost?

December måned er altid meget stressende for firmaer, da der er meget, der skal ordnes inden man går på juleferie. Der er derfor flere arbejdsopgaver, som skal nås inden man tager på en længere ferie. Man kan derfor få svært ved at få styr på det hele og det kan mærkes på de ansatte. Derfor har mange brug for at få en julefrokost i december måned, så man kan slappe lidt af med sine kollegaer.

Har I endnu ikke fundet et sted til jeres julefrokost?

Der er stadig mange firmaer derude, som ikke har fået styr på julefrokosten. Det kan være meget stressende, da det snart er for sent, da alt er booket. Derudover ønsker man, at de ansatte får en god aften og det skal derfor ikke være hvad som helst. Her kan man få hjælp af en god indisk restaurant. Denne restaurant hedder Kashmir Restaurant, som er meget velkendt for de fleste. Det er nemlig en yderst god indisk restaurant og det kan derfor betale sig at få denne restaurant til at stå for jeres julefrokost!

Man kan også bestille det til det private!

Hvis I også kunne tænke jer en nemmere julefrokost i det private, så kan I også kontakte den gode indiske restaurant. De leverer nemlig også til private! Det er bare at gå ind på hjemmesiden og se på de forskellige menuer og her bestille. Det er til overkommelige priser og man skal derfor ikke frygte, at det bliver alt for dyrt, hvis man har inviteret mange gæster. Så få kontaktet Kashmir Restaurant, hvis du ønsker at slippe for bøvlet med den store og omfattende madlavning. Det er nemlig ikke småting, når man skal til at lave julefrokosten selv. Der er nemlig masser af ting, der både skal handles og så tilberedes. Det kan ligeledes gå udover selve hyggen på dagen, da man skal stå i køkkenet et par gange. Det kan du undgå, hvis du kontakter Kashmir Restaurant.

I kan også få catering i det nye år på arbejdspladsen!

Hvis I ligeledes ønsker en catering i det nye år, så kan I også få dette fra Kashmir Restaurant. De fleste ansatte på diverse arbejdspladser ønsker en catering, så de slipper for at lave madpakkerne hver eneste dag. Det er nemlig ikke lige så lækkert at spise madpakker, når man bliver voksen – og især ikke, hvis man har spist det samme i mange år. Det er heller ikke nemt at finde på noget nyt hele tiden. Det kan derfor hurtigt være meget trættende at spise madpakker, da man bare ikke aner, hvad man skal tage med.
Det er ikke al mad, som er lækker at have med på madpakke, da det hurtigt bliver kedeligt, tørt eller vammelt.

Det er heller ikke alle, der nyder at stå tidligt op om morgenen for at smøre madpakken. Når man i forvejen har meget at se til, så kan det være yderst krævende at skulle stå for madpakken. Det kan man heldigvis slippe for ved hjælp af Kashmir Restaurant. For de kan nemlig levere en catering til din arbejdsplads. I vil derfor kunne nyde en lækker frokost hver eneste dag. Det kan betale sig, da de ansatte virkelig vil sætte pris på denne ordning!

Man kan altid kontakte Kashmir Restaurant, hvis I ønsker en catering, da her kan høre mere om det. Derudover kan I samarbejde med Kashmir Restaurant få forskellige menuer, så det hele bliver varieret! Gør dig selv og dine ansatte den tjeneste i det nye år!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s